naar homepage
nieuws missie ouders kinderen school personeel stichting

Vrienden van de Stichting

Wij zijn trots op onze ‘Vrienden van de Stichting Sterrenhuizen’.

Zij dragen onze stichting een warm hart toe en werken direct of indirect mee aan de realisatie van ons Sterrenhuis. Daarnaast kennen wij het Comité van Aanbeveling. Zij promoten actief onze stichting waar mogelijk.

Ons Comité van Aanbeveling...

Dhr. H.B. Ramautar                  directie zorgverzekering

Dhr. W.J. ( Willem) Vaneker    directeur outplacement & adviesbureau

Mevr. Mariëlle van Munster       communicatieadviseur bij PinC                                                                 praktisch in Communicatie

Het comité: "Wij zijn blij ambassadeur te mogen zijn voor Stichting Sterrenhuizen. Want elk kind heeft recht op een eigen plek om zichzelf te zijn en te ontwikkelen. Ik zet me daar graag voor in!

Onze vrienden....

Emiel van Doorn                        Margit van Dorp

Hans Engelhart                          Basten Fiselier    

Betty van Ginkel                       Cees Hovenkamp   

Jacinta Kogelman                      Rita Kok

Michèle Kuipers                        Anne Noweé                                              Theo Raaijman                          Rianne Roes  

Elly Spronk                                Mevr. Wennink    

     

Het is ons een waar genoegen een paar bekende vrienden bij u te introduceren:

Rita Kok en Cees Hovenkamp

Rita Kok is een gedreven kunstenares in weefwerken en is tevens de echtgenote van oud-premier Wim Kok. Cees Hovenkamp heeft een indrukwekkende staat van dienst in de gezondheidszorg. Zo heeft hij onder meer jarenlang Stichting Philadelphia geleid. Beiden ondersteunen onze stichting van harte.

Noot: Theo is na lang ziekbed heengegaan en Cees is op 15 juli 2012 overleden.

Ook is Emiel van Doorn vriend geworden. Emiel is oprichter van StiBCo, Stichting ter Bevordering van de Cognitieve Ontwikkeling. "Bij beperkingen zul je altijd tegen de grenzen aanlopen, de mogelijkheden van mensen kennen geen grenzen", meent Emiel.

Wij informeren onze ‘Vrienden van de Stichting Sterrenhuizen’ via nieuwsbrieven over de ontwikkelingen rondom het eerste Sterrenhuis.