naar homepage
nieuws missie ouders kinderen school personeel stichting

School

Stichting Sterrenhuizen is hard op zoek naar sponsors. Ook voor de school waar straks plaats is voor twaalf sterrenkinderen.

Heeft uw bedrijf, club of school ideeën om mee te helpen aan de oprichting van onze school? Een benefietactie, sponsorloop of iets anders? Wij horen het graag!

We hebben inmiddels al aanmeldingen voor de wachtlijst van de school. De reactie van moeder Marije na aanmelding van haar zoon voor de wachtlijst:

"Als ouder heb ik mijn zoon aangemeld bij Sterrenhuizen, omdat het huidige onderwijs op dit moment nog te eenzijdig is. Mijn zoon geeft regelmatig aan dat zijn hoofd zo vol zit en nog meer stof is...", zegt Marije. "Het is zinvoller om tot een evenwichtige verhouding van spelenderwijs leren te komen. In zijn creativiteit kan hij de rust vinden, die hij zo heel hard nodig heeft voor het volgen van de lessen. Deze combinatie is van essentieel belang voor zijn ontwikkeling. Ik hoop dat de Sterrenhuizen binnen afzienbare tijd mogen gaan stralen voor deze kinderen! Veel succes!"